81 Yıldır Aynı Kalite ve  Değişmeyen Lezzet:”Canbulat Kasap Sucukları”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tarihi Antakya Uzun Çarşı’nın en eski kasaplarından biri olan Canbulat Kardeşler Kasabı muhteşem et lezzetlerinin yanında yüzde yüz dana etinden yapılan kasap sucukları ile farkını ortaya koymaya devam ediyor. Dördüncü kuşak olarak işletmenin başında olan Bestami Canbulat ve ekip arkadaşları tarafından hazırlanan Kasap Sucuklar adeta yok satıyor. Bu muhteşem lezzete sofralarınızda yer verebilmek için Bestami Usta’ya günler öncesinden sipariş vermeniz gerekiyor.

Havaların serinlemesi ile sezona hızlı bir giriş yaptıklarını söyleyen Bestami Canbulat ,Kasap Sucuk konusunda siparişleri yetiştirebilmek adına var güçleri ile çalıştıklarının altını çizerek başladığı açıklamasında:” Canbulat Kasabı olarak Tarihi Uzun Çarşı’da 1941 yılından itibaren kalite ve hizmetten ödün vermeyerek hizmetimize hız kesmeden devam etmekteyiz. Dördüncü kuşak kasap olarak büyüklerimden devraldığım bayrağı da en iyi biçimde taşımak adına elimden gelenin fazlasını yapmaktayım.

Uzun yıllardır  müşterilerine en leziz et lezzetlerini sunan işletmemiz kış mevsiminde de muhteşem Kasap Sucuk lezzeti ile bilinmektedir. Sinirleri ve kıkırdakları tamamen temizlenmiş yüzde yüz dana etinden hazırladığımız Kasap Sucuklarımızda yine uzun çarşının en kaliteli baharatlarını kullanmaktayız. Kendi çiftliğimizde veteriner hekimler kontrolünde yetiştirdiğimiz büyük baş hayvanların kaliteli ve lezzetli etlerini kullanmaktayız. Hijyenik koşullarda ürettiğimiz ve  gerçek bağırsaklara dolum yaptığımız kasap sucuklarımızın bir kez tadanların bu lezzetten vazgeçememektedirler. Yeni sezonda Canbulat Kasabının leziz Kasap Sucuklarına sofralarında yer vermek isteyenleri siparişleri konusunda ellerini çabuk tutmalarını hatırlatarak ilk günden bugüne bizleri tercihleri ile sektörde bizleri önemli bir konuma getiren tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Tarihi Uzun Çarşı’da faaliyet gösteren Canbulat Kardeşler Kasabına 0 326 216 02 70 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu