4’te 4 yapan Hatayspor, Fenerbahçe’yi gözüne kestirdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Pazar günü Fenerbahçe’yle oynanacak maç öncesi taraftarlara “Tribünleri doldurun” çağrısı yaptı

Süper Lig’in 6’ncı haftasında Göztepe’yi deplasman 2-0’la geçen Atakaş Hatayspor’da son 4 maçta alınan 12 puanın sevinci yaşanıyor. Bordo beyazlı ekibin teknik patronu Ömer Erdoğan,  maçın ardından yaptığı değerlendirmede, rakip takımdan 2 gün daha az dinlendiklerine buna rağmen sahada yüksek bir konsantrasyonla oynadıklarına vurgu yaptı. Galibiyeti hak ettiklerini bu galibiyetin sevincini yaşadıklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, “Maç öncesinde oyuncularımıza analizlerle rakibimizi anlatmaya, oynattırmak istediğimiz oyunu anlatmaya çalıştık. İlk dakikalardan itibaren yüksek konsantrasyonla mücadele ettik” diye konuştu.

YENİ HEDEF 5’TE 5

Ev sahibi ekibin zaman zaman baskılı oynadığını ancak iyi savunma yaparak gol yemediklerini söyleyen Ömer Hoca,  “Gol bulduktan sonra daha çok alan bulacağımızı biliyorduk. 2 gol bulduk, başka pozisyonlara da girdik. Bunun sevincini yaşayacağız” dedi.

Hafta sonu Fenerbahçe’yi ağırlayacaklarını hatırlatan Erdoğan, sarı lacivertlilerin karşısına sahaya galibiyet için çıkacaklarını ifade etti. Taraftarları Fenerbahçe maçına davet eden Ömer Hoca, “Bu galibiyeti seyircimize armağan etmek istiyorum. Herkesi pazar günü stada bekliyoruz. Bu zorlu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Fenerbahçe karşısında galibiyet serimizi devam ettirmek istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu