GENÇLERBİRLİĞİ’NDEN TSYD ANKARA ŞUBESİNE ZİYARET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş, Basın Sözcümüz Emine Toprak, Futbol Şube Sorumlusu Serkan Aydın ve Sportif Direktör Emrah Yıldız’ın yer aldığı heyet, TSYD Ankara Şubesi’ne iade-i ziyarette bulundu. TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan ve TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş ve yanındaki heyeti TSYD Ankara Şubesi Dernek binasında ağırlayarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Dernek üyeleri ve basın mensuplarının da yer aldığı ziyarette, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Niyazi Akdaş kendisine yöneltilen soruları da cevapladı. Ankara basını olarak her zaman Gençlerbirliği’nin yanında olduğunu belirten TSYD Başkanı Murat Tarhan yapılan ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Ziyaret sonrası Başkan Niyazi Akdaş, TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan’a isminin yazılı olduğu Gençlerbirliği forması ve çikolata taktim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu