MHP HEYETİNDEN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

BAŞKAN ALTAY: “YAYLADAĞI LOKOMOTİF GÜÇ OLARAK HAZIR”

MHP Hatay İl Başkanı Mehmet Fevzi Altay, il ve ilçe yönetimi ile birlikte Yayladağı’nda bir takım temaslarda bulundu.

MHP Hatay İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Fevzi Altay, saha faaliyetlerine hızlı bir şekilde başladı.

Makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmesinin yanı sıra ilçe ziyaretlerine de ağırlık veren Altay, Yayladağı’nda bir takım temaslarda bulundu.

Programda Ülkü Ocakları il Başkanı Alihan Döner, MHP Yayladağı İlçe Başkanı Celal Atmaca, KAÇEP sorumlusu İlknur Demirci, il ve ilçe yönetimi hazır bulundu.

MHP heyeti, Yayladağı ziyareti kapsamında esnafla buluştu, İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe ve Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile bir araya geldi.

“VAR OLSUN ÜLKÜDAŞLIK BİRLİKTELİĞİ”
Son olarak Yayladağı İlçe Başkanlığında istişare toplantısı gerçekleştiren MHP heyeti, yaklaşan seçim ve saha çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Programın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Altay, “Yayladağı ilçe binamızda partililerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşen istişare toplantısı yaptık. Partimizle ilgili, yaklaşan seçimlerle ilgili konularda görüş alışverişinde bulunduk. Gördük ki; Yayladağı lokomotif güç olarak her daim hazır ve nazır. İlerleyen zaman içerisinde daha sık bir şekilde ilçelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, her zaman ülkücü hareketin başarısı için var olsun ülküdaşlık birlikteliği. Katılım sağlayan tüm gönüldaşlarımıza teşekkürü borç bilirim” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu