Müftü Çınar son yolculuğuna uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Arsuz İlçe Müftüsü Mehmet Çınar geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Merhumun cenazesi Yolağzı Mahallesinde dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi. BAŞKAN SARI’NIN SINIF ARKADAŞI Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yayımladığı taziye mesajında Müftü Mehmet Çınar’la lise yıllarında yanı sınıfta okuduğunu söyledi. Çınar’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren Başkan Sarı, “İlçemizin yetiştirdiği değerlerden biri olan Arsuz İlçe Müftümüz ve Altınözü İmam Hatip Lisesi dönemlerinde aynı sınıfta okuduğum çok kıymetli Mehmet Çınar hocamızın vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhum hocamıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi. MÜFTÜ ŞAFAK’TAN TAZİYE MESAJI Altınözü Müftüsü İrfan Şafak, yayımladığı mesajında, “Merhum Çınar’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden, İlçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden Arsuz İlçe Müftüsü Mehmet Çınar hocamızı halkın ve sevenlerinin yoğun katılım gösterdiği cenaze namazının ardından ebediyete uğurladık. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun” dedi.

Salgın tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen cenaze töreninde katılımcıların sosyal mesafe kurallarına uyduğu ve maske taktıkları görüldü.

Şehr-i Hatay yayın portalı olarak geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Altınözülü Arsuz İlçe Müftüsü Mehmet Çınar’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu