Stopere bir Burak daha diğer dört transfer yolda!

Adskhjiz
Facebook
Twitter
WhatsApp

Hatayspor ara transfer dönemi için bir yerli stoperle anlaştı. Hatayspor stoperin yanı sıra iki orta saha, kanat ve kaleci transferi yapacak. Anlaşmaya varılan stoperin Burak Bekaroğlu olduğu tahmin ediliyor

Atakaş Hatayspor’da transfer çalışmaları başladı. Ara dönemde takıma iki orta saha, stoper, kanat ve kaleci transferi gerçekleştirilecek. Hatayspor Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı yaptığı açıklamada, Ocak ayında takıma yeni isimler kazandırılacağını söyledi.

Teknik direktör Volkan Demirel’in isteği doğrultusunda ilk etapta yerli bir stoper ile anlaşma sağladıklarını açıklayan Ender Yardımcı, “Şu anda isim açıklayamayız. Türkiye Süper Lig’de oynayan bir oyuncu, her konuda anlaştık, imzaya kaldı” dedi.

Yardımcı’nın anlaşmaya vardıklarını ifade ettiği yerli stoperin Karagümrük’le yollarını ayıran Burak Bekaroğlu olduğu tahmin ediliyor. Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük, stoper Burak Bekaroğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

BURAK BEKAROĞLU KARAGÜMRÜK’TEN RESMEN AYRILDI

Fatih Karagümrük, 25 yaşındaki stoper Burak Bekaroğlu ile karşılıklı anlaşılarak yolların ayrıldığını açıkladı. Karagümrük kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Burak Bekaroğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı Burak Bekaroğlu’na teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı. Burak Bekaroğlu’nun ara transfer döneminde Hatayspor’a resmi imzayı atması bekleniyor.

TARAFTARLARIMIZ RAHAT OLSUN

Daha güçlü bir Hatayspor çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Yardımcı, “Yerli stoperin yanı sıra iki orta saha, kanat ve kaleci transferi de yapacağız. Anlaştığımız oyuncular var, ama dediğim gibi Ocak ayında imza atmadan isimlerini kamuoyuna duyuramayız” diye konuştu.

Yardımcı, Hatayspor taraftarının endişe etmemesini isteyerek, “Öncelikle Onursal Başkanımıza takımımıza vermiş olduğu maddi ve manevi destekten ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. Transfer döneminde yine Hatayspor’un başarısı için taşın altına elini koyarak, kulübümüze sahip çıkmıştır. ‘Transfer döneminde takımın başarısı için ne gerekiyorsa yapın’ diyerek ikinci yarı öncesi Hatayspor’un daha güçlü bir kadroya bürünmesini istemiştir. Taraftarımızın içi rahat olsun, gereken yapılacak, teknik direktör Volkan Demirel’in isteği doğrultusunda takviyeler yapılacaktır” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler

Puan Durumu