Adekugbe’nin Katar macerası sona erdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Fas maçına ilk 11’de başlayan Adekugbe 40’ıncı dakikada sol kanattan topu ceza sahasına çevirdi. Ön direkte topu uzaklaştırmak isteyen Aguerd’in ters vuruşunda top ağlara gitti

Dünya Kupası’nda mücadele eden ilk Atakaş Hataysporlu futbolcu olan Samuel Adekugbe’nin milli takımı Kanada, Dünya Kupası F Grubu’nda çıktığı 3’üncü maçını da kaybetti. Son maçlar öncesi turnuvaya veda etmesi kesinleşen Kanada, gruptaki son maçında Fas’a 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Fas 7 puanla grubunu lider bitirirken, Kanada ise 3 maçta da puan alamadı ve grubu 0 puan ve eksi 5 averajla sonuncu sırada tamamladı.
ADEKUGBE İLK 11’DE BAŞLADI
Hırvatistan ve Belçika maçlarında oyuna sonradan dahil olan Hataysporlu Adekugbe, Fas maçına ise ilk 11’de başladı. Fas maçına ilk 11’de başlayan Adekugbe 40’ıncı dakikada sol kanattan topu ceza sahasına çevirdi. Ön direkte topu uzaklaştırmak isteyen Aguerd’in ters vuruşunda top ağlara gitti.
61 dakika sahada kalan Adekugbe, ilk yarının son saniyelerinde de sarı kart gördü. Adekugbe maçı 6,9’luk bir reyting puanı ile tamamladı.
Dünya Kupası macerası sona eren Kanadalı sol bek, Hatayspor’un Antalya kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Adekugbe’nin de dönmesiyle birlikte Bordo-Beyazlılar Süper Lig hazırlıklarını tam kadro sürdürecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu