Karagöz Ailesinin Acı Günü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Karagöz ailesinin kıymetli büyüğü Osman Karagöz dualar ile son yolculuğuna uğurlandı. Şeref, Mehmet, Tekin, Erol ve Zafer Karagöz kardeşlerin abisi, Hüsnüşah, Burcu ve Burak Karagöz’ün babaları , bölgemizde sigortacılık ve kuyumculuk sektöründe sevilen bir isim olan ve 66 yaşında geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman merhum Osman Karagöz’ün cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Emrullah Gülen,Antakya Ticaret Borsası Başkanı Ali Celal Mursaloğlu, Protokol üyeleri,Meclis üyeleri,Siyasi Parti temsilcileri,STK Başkanları,Akraba ve sevenleri katılım göstererek Karagöz ailesinin acısına ortak oldular.
Merhum Osman Karagöz için taziyenin Kız Meslek Lisesi karşısında bulunan evinin önünde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.
Şehri Hatay Haber Portalı olarak merhum Osman Karagöz’e Allah’tan rahmet ,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu