Altınözü şehitlerine ağlıyor…

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Hatay’ın Altınözü ilçesine bağlı Kıyıgörenli Piyade Sözleşmeli Er Fırat Güner’in son yolculuğuna uğurlanmasından saatler sonra Altınözü’ne bir acı haber daha düştü. İlçeye bağlı Tokdemir Mahallesi’nden olan Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer’in şehadet haberi Altınözü ve Hatay’ı bir kez daha yasa boğdu.
Şehit Sözleşmeli Piyade Er İsmail Esmer, helallik için Antakya Esentepe’deki baba ocağına getirildikten sonra nüfusa kayıtlı olduğu Altınözü ilçesine bağlı Tokdemir Mahallesi’nde
ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Esmer, ailesi ve yakınlarının duaları ve gözyaşları arasında toprağa verildi.
YÜREĞİMİZ SOĞUMADAN BİR ACI HABER DAHA GELDİ
Aynı günde iki şehit vermenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Altınözü Belediye Başkan Sarı, “Henüz yüreğimiz soğumadan bir acı haber daha geldi. Pençe Kilit Operasyon bölgesinde şehit düşen Tokdemir Mahallemizden hemşehrimiz Piyade Sözleşmeli Er İsmail Esmer’in cenazesine katıldık. Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemiller niyaz ederim. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.
Şehidimiz için düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Hacı Bayram Türkoğlu, İsmet Tokdemir, Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü ilçe protokolü, 6. Kolordu Komutanı Korgeneral Metin Tokel, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu