HATAY ALTINÖZÜ SYD’DEN SAADET PARTİSİ ALTINÖZÜ İLÇE TEŞKİLATINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hatay Altınözü Derneği Başkanı Ali Bök ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Cumhuriyet Halk Parti ( CHP ) Altınözü Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dönmezer, Saadet Partisi Altınözü İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Dernek Başkanı Ali Bök ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Altınözü İlçe Yöneticisi Mehmet Dönmezer, Kısa bir süre önce yaptığı kongre ile yeni yönetimini belirleyen Saadet Partisi Altınözü İlçe Başkanı İsmet Karagön ve yönetimini parti binasında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Başkan Ali Bök ziyarette yaptığı konuşmada, “Saadet Partisi Altınözü İlçe Teşkilatı olarak yapmış olduğunuz kongrede başkan seçilmeniz nedeniyle sizleri ve yeni yönetiminizi kutluyoruz. Teşkilatınıza ve ilçemize hayırlı olsun. Görüyoruz ki Saadet Partisi Altınözü İlçe teşkilatında önemli bir değişim olmuş. Daha genç ve dinamik bir görünüm kazanmış. Hepimizin gayesi şehrimizin daha iyi yönetilmesi ve ileriye taşınmasıdır. Tekrar yeni yönetiminizi ve sizleri tebrik ediyor, misafirperverliğiniz için de ayrıca teşekkür ediyoruz.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu