Yurtsever Ailesinin Acı Günü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Yurtseven ailesinin genç yaşta hayata gözlerini yumarak herkesi üzüntüye boğan genç bireyi Mustafa Yurtsever dualar ile son yolculuğuna uğurlandı.Şehrimizin sevilen esnaflarından olmasının yanında Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Üyesi olan Recep Yurtsever’in oğlu olan merhum Mustafa Yurtsever’in cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.
Yoğun katılım ile gerçekleşen cenaze törenine Hatay Protokolü,Siyasi Partilerin Temsilcileri,Resmi Kurum Müdürleri,STK Başkanları, akraba ve sevenleri katılım göstererek Yurtsever ailesinin acısına ortak oldular.
Merhum Mustafa Yurtsever için taziyenin Fatih Caddesi 2.Varlık sokakta bulunan evleri önünde kurulan taziye çadırında alınacağı bilgisi verildi.
Şehri Hatay Haber Portalı olarak Merhum Mustafa Yurtsever’e Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu