“ 350 TL’ye Trafik Sigortası “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Son dönemlerde oldukça yüksek rakamlara ulaşan zorunlu trafik sigortalarında 350 TL’den başlayan trafik sigorta fiyatları ve uygun fiyatlı kasko fiyatları  ile sektörde farkını ortaya koymayı başaran İntegral Sigorta Acenteliği bir kez daha tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı. Ethica Sigorta’nın sunduğu büyük indirim fırsatı ile müşterilerine en uygun fiyatları sunan İntegral Sigorta’nın yoğun talep alması bekleniyor. İntegral Sigorta olarak 2007 yılından günümüze Trafik,Kasko, İş yeri ,Konut ,Dask ve Sağlık  sigortaları konusunda en iyi ve en uygun hizmeti veren başarılı bir firma olarak çıkıyor karşımıza.

Müşterilerine en uygun fiyatlar ile Sigortacılık hizmeti vermek adına ekip arkadaşları ile birlikte ellerinden gelenin fazlasını yapma gayretinde olduklarını ifade eden İntegral Sigorta’nın genç ve başarılı işletmecisi Özden Tazesavaş, Bünyelerinde bulunan Ethica Sigorta’nın 350 TL’den başlayan zorunlu trafik sigortasının yoğun ilgi gördüğünün altını çizerek bu kampanyadan faydalanmak isteyen herkesi ofislerine davet etti.Tazesavaş:” Covid-19 salgını süresince ekonomik yönden ciddi anlamda etkilenen vatandaşlarımız için zorunlu olarak yapılması gereken trafik sigortası konusunda sunduğumuz fiyatın çok uygun ve bir nevi destek olduğunu söylemek istiyorum. İntegral Sigorta olarak 2007 yılından günümüze Trafik,Kasko, İş yeri ,Konut ,Dask ve Sağlık  sigortaları konusunda en iyi ve en uygun hizmeti vermek adına büyük bir özen ile çalışmalarımızı sürdürdük. Müşterilerimizden almış olduğumuz olumlu dönüşler ve günden güne artan müşteri sayımız bu işte ne denli başarılı olduğumuzun en güzel göstergesidir. A Acente olma özelliğindeki firmamız bünyesinde bulunan Ethica,Türkiye , Quick Sigorta markaları ile yine en uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile çalışmalarına hız kesmeden devam edecektir.

2016 yılında kurulmasına rağmen kısa sürede sigortacılık sektöründe alt yapısını tamamlayan ve çok çok  uygun fiyatlar ile sigortacılık hizmeti sunan Ethica Sigortanın 350  TL’den başlayan trafik sigorta fiyatları ve uygun fiyatlı kasko fiyatları  ile sektörümüzde fark yaratmayı sürdüreceğiz. İntegral Sigorta olarak tercihleri ile bizleri bugüne getiren tüm kıymetli müşterilerimize şükranlarımızı sunarak alanında deneyimli ekip arkadaşlarımız ile birlikte hizmet verdiğimiz  ofisimize herkesi bekliyoruz.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu