Hatayspor ilk maçından puansız ayrıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Süper Lig ikinci hafta maçında Trabzonspor’a konuk oldu. Rakibine uzun süre direnen Bordo-Beyazlılar 71’inci dakikada Abdülkadir Ömür’ün attığı şık gole engel olamadı ve zorlu maçtan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta Trabzonspor karşılaşmasına Erce Kardeşler, Kamil Ahmet, Vranjes, Falette, Adekugbe, Musa Çağıran, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Dylan ve Ayoub El Kaabi 11’iyle başladı.
Özellikle maçın ilk yarısında topa daha çok sahip olan Hatayspor, rakibe net fırsatlar da verdi. 32’nci dakikada ev sahibi ekip Cornelius’un kafa golüyle öne geçse de ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Kaleci Erce’nin öne çıktığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
Maçtaki tek gol 71’inci dakika geldi. Oyuna ikinci yarıda giren Abdülkadir Ömür, Eren Elmalı’nın pasıyla ceza sahası dışında topla buluştu. Abdülkadir’in şık vuruşunda top filelerle buluştu.
Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta, golden sonra Sadık Baş ve Kamara gibi hücum yönü yüksek oyuncularını sahaya sürdü ancak Hatayspor aradığı beraberlik golünü bulamadı.
Bu sonucun ardından Hatayspor ligdeki ilk maçından puansız ayrılırken, Trabzonspor ise puanını 6’ya yükseltti. Hatayspor 20 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep FK’yı konuk edecek. Maç saat 19.15’te başlayacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu