31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneğinde  Düğün Gibi Kutlama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatayspor ‘un şampiyonlukları ve önemli galibiyetleri sonrasında düzenledikleri coşkulu kutlamalar ile bilinen 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği,Galatasaray maçında elde edilen galibiyet sonrası düğün gibi kutlama düzenledi. Bölgemizin sevilen müzisyenlerinden  Solist Aliş eşliğinde gerçekleşen kutlama programında Başkan Songül Taşdelen ve üyeler gönüllerince eğlendiler.

Atakaş Hatayspor Galatasaray maçından bir gün sonra gerçekleşen kutlamada ellerinde bayraklar ve atkılar ile gelen taraftarlar 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Lokalinde eğlenen taraftarlar renkli görüntüler oluştururken ,Eğlence uzun süre devam devam etti.Sadece 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri değil 15 Temmuz Milli İrade Parkında bulunan herkes kutlamaya katıldı.

Hatayspor benim her şeyim diyen 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği Başkanı Songül Taşdelen yaptığı açıklamasında:” Biz dernek olarak kutlamalara alıştık. Hataysporuma Galatasaray maçında bizlere yaşattığı büyük sevinç için teşekkür ediyorum.Maçtan hemen sonra yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bir kutlama planı yaptık ve gördüğünüz gibi şuanda hep birlikte galibiyetimizi kutluyoruz. 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği olarak iyi günde de kötü günde de takımımızın yanındayız.bugün iyi gün ve biz yorulana kadar eğleneceğiz.Bizleri yalnız bırakmayan 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği üyelerimize ,Eğlencemizi gerçekleştiren Aliş Müzik ekibine ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum.Daha nice kutlamalarda hep bir arada olmak dileği ile En Büyük Hatayspor.”dedi.

Program  boyunca gönüllerinde eğlenen 31 Asi Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri böylesine güzel bir eğlence tertip ettiği için Başkanları Songül Taşdelen’e teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu