Şehitlerimizin fedakarlığı bu toprakları bize vatan yaptı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Altınözü’ne gelerek şehit aileleriyle buluştu. MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk’le birlikte, 1992 yılında şehit olan kahraman askerimiz Ali Yılmaz ve 1996 yılında Denizli’de şehit olan Mehmet Yılmaz’ın ailesini Altınözü’ne bağlı Büyükburç Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Kaşıkçı, daha sonra 2020 yılında Hakkari’de şehit olan Mehmet Günay’ın ailesini Kıyıgören Mahallesi’ndeki evde ziyaret etti.

Son olarak, 1995 yılında Muş’ta şehit olan İsmail Karu’nun ailesini Mayadalı Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Kaşıkçı, şehitlerimizin milletimizin kalbinde eşsiz bir yere sahip olduklarına vurgu yaptı.

Şehit ailelerinin bayramını kutlayan Kaşıkçı, “Şehitlerimiz bizim milletimizin kahramanları, bizlerin en kıymetli değerlerimizdir. Onların anneleri, babaları, eşleri, çocukları bizim emanetlerimizdir. Şehitlerimizin aileleri tabi ki acılarını yaşıyorlar, bu acıları tamamıyla ortadan kaldırmak mümkün değil ama en azından başka bazı sıkıntılar yaşamamaları için elimizden gelen her türlü gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur” dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN HAKKI ÖDENMEZ

Bu vatan için şehit düşen kahramanların haklarının ödenmeyeceğini ifade eden Kaşıkçı, “Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Onların, vatan ve millet için yaptığı fedakârlığın değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyüktür. Ramazan Bayramı dolayısıyla vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin kıymetli ailelerini evlerinde ziyaret ettik. Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan kahraman şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Tüm şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu