26. Dönem MHP Hatay Milletvekili Necmettin Ahrazoğlu hayatını kaybetti!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

26. Dönem MHP Hatay Milletvekili Mehmet Necmettin Ahrazoğlu yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düşerek hayatını kaybetti. Tedavisine Hatay’da başlanan ancak durumunun ağırlaşması üzerine Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçağı ile Ankara’ya sevk edilen ve bir süredir Ankara’da tedavi gören Ahrazoğlu, yaşama tutunamadı. Yerel Şehr-i Hatay Haber Portalı  olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
NECMETTİN AHRAZOĞLU KİMDİR?
Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, 10 Mart 1955’te Hatay Kırıkhan’da doğdu, Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünü bitirdi, Fen Bilimleri Enstitüsü Enerji Anabilim Dalında yüksek lisans yaptı.
Ahrazoğlu, Almanya’da dil ve endüstriyel kalibrasyon konusunda PTB’de (Physikalisch-Tecnische Bundesanstalt/Münih) eğitim aldı. Kalite güvence ve yönetim sistemleri, iş sağlığı ve güvenliği, yönetim psikolojisi ve halkla ilişkiler, eğitimcilerin eğitimi, yönetici geliştirme, tetkik-baş tetkik görevlisi eğitimlerini aldı. TSE Makine ve Malzeme Laboratuvarı Müdürü, Bursa Bölge Müdür Vekili ve Mersin Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Ahrazoğlu, evli ve 3 çocuk babasıydı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu