2022 Yılı Altınözü SYDV Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 2022 yılı faaliyet dönemi mütevelli heyeti üye seçimi Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü M.Şahin Ayvazoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü M.Şahin Ayvazoğlu  ve muhtarlar katılım gösterdi. İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen mütevelli heyeti üye seçimine ilçemiz mahalle muhtarları katıldı.

Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü M.Şahin Ayvazoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; 2021 yılının genel değerlendirilmesi yapıldı. 2022 yılında yapılacak çalışmalar ile yürütülecek faaliyetlerin de planlandığı toplantıda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev alacak iki üyenin seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, Keskincik  Mahallesi Muhtarı Mehmet Belge ve Kamberli Mahallesi Muhtarı Mehmet Kaya, SYDV 2022 yılı faaliyet dönemi mütevelli heyetine seçilerek muhtarları temsil etme hakkı kazandı.

Yeni seçilen mütevelli heyeti üyesi muhtarları üyelerine görevlerinde başarılar dileyen Altınözü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü M.Şahin Ayvazoğlu  toplantıya katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu