2021 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI YARIŞMALARI YAPILDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde personelimizin mesleki ve kişisel yönden kendilerini geliştirmeleri, planlı çalışma alışkanlığı kazanmaları, hizmet aşkı ve heyecanını kaybetmeden görevlerini cesaretle icra etmeleri ve hizmet süresince kendilerine güven duymalarını sağlamak amacıyla 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle “Hutbe Yazma, Şiir Yazma, Proje ve Bilgi” yarışmaları, 13 Temmuz 2021 Salı günü İl Müftülüğünde gerçekleşti.


İl Müftüsü  Ömer Faruk Bilgili’nin başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Murat Akçay, Yayladağı İlçe Müftüsü Hamza Köse, Habib-i Neccar Kız İmam-Hatip Orta Okulu Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Çelik, Milli İrade Anadolu İmam-Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ebubekir Sarban ve  İl Vaizi Abdullah Doğan’ın üyeliğinde teşekkül eden komisyon tarafından dereceye giren yarışmacılar açıklandı.
Yarışmalar sonunda;
HUTBE YAZMA YARIŞMASI: Birinci Mehmet Uslu (Kumlu), ikinci Yusuf Can (Kırıkhan) ve üçüncü Aref Doğan  (İskenderun)
ŞİİR YAZMA YARIŞMASI: Birinci İsmail Aslan (Altınözü) ve ikinci Veysel Aytaç (Altınözü) ve üçüncü Sefa Vural (Altınözü)
PROJE YARIŞMASI: Birinci Sefa Vural (Altınözü)
BİLGİ YARIŞMASI: Birinci Coşkun  Çekinmez (Kırıkhan), ikinci Alaaddin Yunus (Kırıkhan) ve üçüncü Mehmet Kadife (Yayladağı) oldu.
İl Müftüsü  Ömer Faruk Bilgili ve Yarışma Komisyonu tarafından dereceye giren görevlilere hediyeleri takdim etti. İl Müftüsü Bilgili, yarışmaya katılan görevlilerimizi tebrik ederek yarışmaya katılan görevlilerine , bu gibi yarışmaların kendilerini mesleki anlamda yenileme ve geliştirmelerine  katkısının olduğunu ifade ederek Bölge ve Türkiye finalinde İlimizi temsil edecek olan yarışmacılarımıza başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu