2 PUAN BIRAKTIK AMA BERTUĞ’U KAZANDIK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ligin son 5 haftasına girilirken büyük ölçüde hedefsiz kalan Atakaş Hatayspor’umuzda artık genç oyuncularıa daha çok süre vermenin zamanı gelmedi mi Ömer hocam?
Önümüzdeki sezon planlamasında düşünülmeyen oyuncuların yerine kalan maçlarda en azından 1-2 genç oyuncu takıma kazandırılmalı.””

Yaklaşık iki hafta önce yukarıdaki yazıyı yazmıştım. Ayrıca yine geçen haftalarda “VUR NEŞTERİ ÖMER HOCAM ” diye yazı kaleme almıştım.Takip edenler iyi bilecektir.

Trabzonspor maçında Bertuğ’un ilk onbirde olduğunu görünce hem sevindim hem de merakla maçın başlamasını bekledim. Eminim bir çok futbolsever aynı şeyi düşünmüştür. Maç oynanırken gözüm sürekli onun üstündeydi. Hava toplarındaki  hakimiyeti, pozisyon bilgisi, fiziği  kendini hemen belli etti. Tabi maça onbirde başlayınca öz güveni yerine geldiği fark ediliyordu.

Belki maçta 2 puan bıraktık ama Bertuğ’u kazandık diyebilirim. Genç oyuncu hocasına daha fazla şans istediğinin mesajını verdi..Belli ki kumaşı iyi. Yatırım yapılacak bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Biz gençlere güvenmeliyiz. Onlara fırsat vermekte geç kalmamak lazım.Bazen daha cesur kararlar almaktan korkmamak lazım.Tabi ki Ömer hoca bizden daha iyi  biliyor ama futbolun içinden gelen biri olarak gördüklerimi yazmak istedim.

Bertuğ henüz 18 yaşında. Gelişimeye ve çalışmaya devam etmeli. Formayı ancak çalışarak kapacağını unutmamalı. Süper Ligde şans bulması onun kariyeri için çok önemli. Onun yerinde olmak isteyen bir çok futbolcunun olduğunu unutmasın.

Şimdi Bertuğ’un dışında genç oyuncu sayısını arttırmak gerekir. Kahraba, Saint Louis, Falette,gibi oyuncular şans bulacağına gençlere güvenmek lazım.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu