TDP’DEN HGC’YE ZİYARET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kurucular Kurulu Üyesi ve Hatay İl Başkanı Mehmet Daraoğlu, partisinin il genelinde teşkilat çalışmalarına devam ettiğini belirterek, partilerinin halkın özlemleri ve istemleri doğrultusunda ülkenin sorunlarına çare olabilmek için çözüm odaklı olarak kurulduğunu söyledi.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde (HGC) düzenlediği basın toplantısında, partilerinin Değişim Hareketi olarak yola çıktığını ve şimdide Türkiye Değişim Partisi olarak siyasi hayatına başladığını belirten Daraoğlu, “Partimizin Hatay il teşkilatı resmi olarak görevine başlamıştır. Şu anda 6 ilçemizde ilçe yönetimlerimiz ve kurulları oluşmuş ve partimizin kongre süreci başlamıştır.” dedi.

 Partilerinin Defne İlçe Başkanlığına Hikmet Gençoğlu, İskenderun İlçe Başkanlığına Mehmet Heneşoğlu, Kırıkhan İlçe Başkanlığına Fuat Kalender, Hassa İlçe Başkanlığına Bekir Küçükdere’nin atandığını belirten Daraoğlu, “diğer ilçe başkanlarımızın yönetim kurullarını oluşturma çalışmaları devam ediyor. Partimiz halkımızın özlemleri ve istemleri doğrultusunda ülkemizin sorunlarına çare olabilmek için çözüm odaklı olarak kurulmuştur”

 “Halkımız mutsuz, gençlerimiz umutsuz, kadınlarımız çaresiz, çalışanlarımız, esnafımız, emeklilerimiz, memurumuz, işverenimiz, işçimiz, üreticimiz ve tüketicimiz zor durumdadır.Partimizin Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün başkanlığında , çözüm odaklı çalışmak, sorunları çözmek çare olabilmek için halkımızın mutluluğu, gençlerimizin umudu olarak siyasi hayata başladı. Partimiz sağ ve sol kavramlarını birleştirerek, herkesin kendini bulacağı, kadroların birikimli, uzmanları ve gençlerimizin aktifliğiyle, ülkemizde bir değişim, gelişim ve yapılanmayı hedeflemektedir.” dedi.

 TDP’nin eşit vatandaşlık ilkesiyle, özgürlük ve mutluluğu halka sunmayı hedeflediğinin altını çizen Daraoğlu, “Partimiz sorunlara çare olabilmek için gelmektedir. Delegelere değil halka söz hakkı verilecek. Parti olarak tarıma önem veriyoruz. Mağdur olan çiftçilerimize katkılar sunularak üretimi kolaylaştıracağız. Bu sistemle üretici ve tüketici mutlu olacak. Çiftçi. Memur, emekli, işçi, işveren, gençler ve kadınlarımız el ele vererek ülkemizde bir değişimi başlatacağız. Liyakat ön planda olacak. Ülkemizin potansiyeli yüksektir. Üç tarafı deniz ile çevrilidir. Yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle ve önemli bir tarım ülkesi olarak iyi yönetildiğinde, olaşacak milli gelirden halkımız payını alacaktır.”

 “Partimizin iktidarında ihtiyaç sahibi her aileye maddi destek sağlanarak, hiç kimse aç ve açıkta kalmayacak. Partimiz Atatürk ilkelerini geliştirerek inançlara saygılı laikliği ülkemizde uygulayacak. Ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracak, içte huzur dışta onur sağlanacaktır. Halkımızın isteklerine çözüm olabilmek için çare olacağız ve halkımızın teveccühleri ile kurulmuş bir parti olarak kardeşlik ve sevgiyle barışarak geliyoruz.” diye konuştu.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu