14 Şubat Sultan Çiçekçilik İle Daha Özel

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde çiçek satışı yapan işletmelerin çalışma saatine düzenleme yapıldı.
Hatay Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada Vali Rahmi Doğan başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulunda bazı kararlar alındığı ifade edilerek çiçek satışı yapan işletmelerle ilgili şunlar kaydedildi:“14 Şubat nedeniyle talepte yaşanacak yoğunluk da göz önünde bulundurularak çiçek satışı yapan iş yerlerinin sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı, 12 Şubat Cuma günü 20.00¬ 24.00 saatleri arasında evlere servis, 13 -¬14 Şubat Cumartesi -Pazar günlerinde 10.00 ¬17.00 saatleri arasında müşterilere iş yerinde ve 10.00 ¬24.00 saatleri arasında evlere servis şeklinde hizmet sunmalarına karar verildi.”

ÇİÇEKSİZ 14 ŞUBAT OLMAZ
Sultan Çiçekçilik ve Organizasyon işletmecisi Mehmet Saltan,14 Şubat Sevgililer Günü için verilen bu muafiyet kararı dolayısıyla yetkililere teşekkür ettiğini ifade etti. Saltan, korona virüs tedbirlerine uyarak müşterilerine en iyi hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek: “Pandemi sürecinde zor günler yaşasak da, işimizi en iyi şekilde yapmaya devam ediyoruz. Hem evlere servis hizmetiyle hem de işletmemizdeki çiçek çeşitliliği ile sektörümüzü ayakta tutmaya çalışıyoruz. 14 Şubat Sevgililer Günü için de tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Çiçek 14 Şubat için en özel parçadır. Çiçeksiz 14 Şubat olmaz. 14 Şubat sevgililer, nişanlılar, evliler için ne kadar özel bir günse biz çiçekçiler için de o kadar özel bir gün. İnsanların yüzlerinin gülmesine katkıda bulunduğumuz için çok mutlu oluyoruz. Maske-mesafe ve temizlik kurallarına uyarak 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de değerli müşterilerimize en güzel en özel çiçekleri sunacağımız için şimdiden çok heyecanlıyım. Herkesi sevgilisine, eşine, sevdiğine çiçek almaya davet ediyorum. Bir çiçek herkesi çok mutlu eder” dedi.

AŞIKLARIN ÇİÇEKÇİSİ

14 Şubat Sevgililer Günü’nün çiçekçiler için her açıdan önemli bir gün olduğunu vurgulayan Saltan: “ Pandemi günlerinde insanların motive olmaya ihtiyaçları var. Bu muafiyet kararı biz çiçekçileri çok mutlu etti. Çiçek iyi anların, güzel duyguların vazgeçilmezidir. İşletme olarak en özel çiçeklerle herkesin yüzünde tebessümler açtırmak istiyoruz. Çiçek çeşitlerimizin yanında teraryum modellerimiz ile en iyi hizmeti verme gayretinde olduğumuz işletmemiz aynı zamanda yaptığımız şık sunumlardan dolayı Aşıkların çiçekçisi olarak da biliniyor. Aşıklara yine en özel çiçekleri ulaştıracağımızdan eminiz. Evlere servis hizmetimizi de yoğunlaştırdık. Tüm insanlar evinde kalsınlar bizi arasınlar her biri alanında oldukça deneyimli ekip arkadaşlarım ile en iyi hizmeti vereceğiz” ifadeleriyle cümlelerini tamamladı.

İnönü Cad. No:43 adresinde hizmet veren Sultan Çiçekçiliğe (0326) 213 3050 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu