Hatayspor ligin ilk devresinde Akintola’nın damga vurduğu maçı 3-0 kazanmıştı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Lig’in ilk yarısında Antakya Atatürk Stadı’nda rakibini 3-0 yenen bordo beyazlılar, bu hafta sonu karşılaşacağı rakibini bir kez daha yenerek üst sıralara tutunmanın hesaplarını yapıyor

Atakaş Hatayspor Süper Lig’in ilk yarısında Antakya Atatürk Stadı’nda ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşında 3-0 gibi net bir skorla 3 puana uzanmıştı. Bordo beyazlı ekibe 3 puanı getiren goller, Diouf, Osman Çelik (kendi kalesine) ve Akintola’dan gelmişti

Maçın 41’inci dakikasında Rayane Aabid’in ceza sahası dışından attığı sert şut kaleciden döndü. Pozisyonu iyi takip eden Diouf, topu boş kaleye göndererek Hatayspor’u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarısı 1-0 biten maçın ikinci yarısına Babajide David Akintola damga vurdu. Akintola maçın 47’inci dakikasında sağdan sıfıra inerek ortasını yaptı. Rakip takımda Osman Çelik ters bir vuruşla meşin yuvarlığı kendi ağlarına gönderdi.

Dakikalar 58’i gösterdiğinde Diouf’un ara pasında kaleciyle baş başa kalan Akintola, topu Farnolle’nin bacakları arasından ağlara yolladı ve skoru 3-0’a taşıdı. Bu gol aynı zamanda maçın skorunu tayin etti. Ligin ilk yarısında rakibini 3-0 yenen bordo beyazlılar, bu hafta sonu karşılaşacağı rakibini bir kez daha yenerek üst sıralara tutunmanın hesaplarını yapıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu