120 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kişi yakalandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da hakkında 120 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan sosyal medya dolandırıcısı H.B. isimli şahıs JASAT tarafından yakalandı. Hatay İl Jandarmanın dedektifleri JASAT ile Dörtyol İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, sosyal medya platformunda farklı illerde ikinci el eşya alım, satımı ile dolandırıcılık yaptığı ve sahte kimlik kullandığı tespit edilen H.B. isimli şahsın Dörtyol İlçesine geleceği bilgisi alındı.

Jandarma aldığı bilgi üzerine ilçeye gelen H.B.’yi Yeşilköy Mahallesi’nde yaptığı operasyonla kullandığı sahte kimlikle birlikte yakaladı. Gözaltına alınan H.B. isimli şüphelinin hakkında, 17 ayrı Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından Kahramanmaraş, Ceylanpınar, Mersin, Seydişehir ve Konya ağır ceza mahkemeleri tarafından verilmiş toplam 120 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edildi.

JASAT tarafından bu güne kadar yakalananlardan hakkında en yüksek hapis kararı bulunan şüpheli, Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasını müteakip sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu