12 Yaş ve Altı Uzun Bir Aradan Sonra Tribünlerdeydi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde 12 yaş sınırının kaldırıldığı açıklaması sonrası uzun süredir tribünlerden uzak kalan minikler ebeveynlerinin yanında soluğu Yeni Hatay Stadyumunda aldılar. Ellerinde “Çocuk olduğuma bakma davam büyük” gibi pankartlar ve Hatayspor bayrakları ile tribünlerde yerlerini alan minik izleyiciler maç boyunca renkli görüntüler oluşturdular.

Atakaş Hatayspor’lu futbolcularında yakın ilgi gösterdikleri minik izleyiciler 90 dakika boyunca yaptıkları tezahüratlar ile tribünleri nasıl özlediklerini gözler önüne serdiler.

Hatayspor’u tribünde izlemeyi çok özlediklerini ve Fatih Karagümrük maçı ile bu özlemlerini giderdiklerini söyleyen  Umut Aydın  ,3 gol ve elde edilen 3 puan neticesinde çok mutlu olduklarını söyleyerek maç boyunca kendisi gibi Hatayspor’u destekleyen yaşıtlarına ve çok güzel galibiyet için Hatayspor’lu futbolculara teşekkür etti.

Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında oğlu ile maç izlemeyi çok özlediğini ifade eden tribünlerin sevilen ismi Gaffur Yıldız, Tribünlerde boy gösteren tüm çocukların Hatayspor’a müthiş destek verdiklerinin altını çizerek bundan sonraki her iç saha maçında oğlu Umut  ile tribünlerde olacağını söyledi.Yıldız,ayrıca 12 yaş altı minik izleyicilerin ilk defa geldikleri stadta futbolcu ağabeylerinin Fatih Karagümrük maçında elde ettikeri 3-0 galibiyetin onlar için güzel bir hediye olduğunu belirterek tüm futbolculara ve teknik heyete teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu