12 NUMARALI ADAM’ EXPO SAHNELERİNDE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Erkan Kolçak Köstendil, yazıp oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu ’12 Numaralı Adam’ ile EXPO Antakya alanında izleyiciyle bir araya geldi.

EXPO izleyicisi tarafından yoğun ilgi gören oyunda Köstendil ‘Çizgilerin dışına çıkmak, yalnız kalmak, aile olmak, risk almak ve hayata tutunmak’ gibi kavramları sahnede seyirciyle buluşturdu.

Birkaç maç üst üste yediği hatalı goller nedeniyle yedek kalmış ve yıllar boyunca tekrar kaleye geçeceği günü bekleyen bir kalecinin hikayesinin anlatıldığı oyun büyük alkış aldı.

Oyunu izleyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, Köstendil’e çiçek takdim etti. Bir kalecinin hayatının ancak bu kadar güzel anlatılacağını söyleyen Başkan Savaş, Hatayspor maçına da gönderme yaparak Köstendil ile şakalaştı. Nazan Savaş ise ofsaytı öğrettiği için oyuncuya çiçek takdim ettiğini söyleyerek kendisini tebrik etti.

Alanı dolduran EXPO izleyicileri oyuncunun sergilediği harika performansla keyifli vakit geçirdi. Oyun bu akşam Arsuz alanında sahne alacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu