10 Ocak çalışan gazeteciler günü kutlu olsun

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyeleri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde bir araya geldi. TGC Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu’nun organizasyonunda 6 Kapı Restaurant’ta  düzenlenen etkinliğe Hatay Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü M.Akif Bilgin, Hatay Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Nida Yılmaz, ve Antakya’da bulunan TGC üyesi gazeteciler katıldı.

Tüm meslektaşlarının 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutlayan TGC Hatay Temsilcisi Mithat Kalaycıoğlu, “Mesleğini onuruyla gururla yapan, halkın doğru haber alması için mücadele eden gazeteciler demokrasilerin olmazsa olmazıdır.” dedi.

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

Kamuoyunu bilgilendirme göreviyle doğru bilgiye ulaşmak için uğraş veren her gazetecinin demokrasiyi de güçlendirdiğini belirten Kalaycıoğlu, “Aynı zamanda aydınlık yarınların da teminatı olmaktadır. Meslek ilkelerinden ödün vermeden çalışan ve bu uğurda canlarını veren meslektaşlarımızın yanı sıra ebediyete uğurladığımız meslektaşlarımızı da minnetle anıyorum. Onlar çağdaş ve aydınlık bir Türkiye için kalemleriyle mücadele veren gazetecilerdi. Meslek mücadelesi veren tüm meslaktaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu