Zehra Eren’e vekil gibi karşılama

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Ziyaret açık hava mitingine dönüştü
AK Parti Hatay Milletvekili adayı Zehra Eren, Reyhanlı’nın köklü ailelerinden olan Nazıroğlu ailesini ziyaretinde adeta milletvekili gibi coşkuyla karşılandı.
Hatay’ın 15 ilçesinde durmadan dinlenmeden yoğun tempo ziyaret ve istişarelerini sürdüren Eren, AK Parti’ye 20 yıldan bu yana en büyük desteğin çıktığı ilçelerin başında gelen Reyhanlı’da ziyaretlerde bulundu. İlçenin sevilen ve köklü ailelerinden olan Nazıroğlu ailesini ziyarete giden Milletvekili adayı Zehra Eren, adeta milletvekili gibi karşılandı. Her gittiği hanede coşkuyla karşılanan Eren’in bu ziyareti açık hava mitingine dönüştü.
EREN: AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR
Coşkulu karşılama için Nazıroğlu ailesi mensuplarına teşekkür eden Zehra Eren, 14 Mayıs’ta seçimin sonucunu bu coşkulu kalabalığın belirleyeceğini belirtti. Hatay’da AK Parti’ye artan sevgi ve ilgiden AK Parti’nin Hatay’da ve Türkiye’de yine birinci parti olarak çıkacağının belli olduğunu da sözlerine ekleyen Eren yaptığı konuşmada, “AK Parti mazlum coğrafyaların umudu, dünyanın artık söz sahibi ülkesidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmasının ardından 2053 ve 2071 hedefine doğru emin adımlarla ilerlemesi için 14 Mayıs’ta sizlerin desteği çok önemli. Ülkemizi terör ile iltisaklı partilerin eline bırakırsak 20 yıllık kazanımlarımızın yanı sıra Cumhuriyetimizi de kaybedeceğiz. Öcalan’ı hapisten çıkaracağını söyleyen HDP ile ittifak yapan partilere mi oy vereceğiz, yoksa Ayasofya’yı yeniden İslam’ın hizmetine sunan, Mescid-i Aksa zulmüne ses çıkaran, tüm mazlum coğrafyaya umut olan AK Parti’ye mi destek olacağız. Bunun cevabını 14 Mayıs’ta Hataylı hemşehrilerim en güzel şekilde sandıkta verecektir. Ben Reyhanlı’dan, Hatay’dan ve Türkiye’den eminim. İnşallah şer ittifakına karşı halkın ve bu milletin partisi yeniden iktidar olacak, Cumhurbaşkanımız yeniden Türkiye’mizi dünya ligi seviyelerine çıkaracaktır. Bu coşkulu karşılama 14 Mayıs zaferinin habercisidir. Nazıroğlu ailesi vatanseverliği ve devlete bağlılığı ile nam salmıştır. Ben tüm Nazıroğlu ailesi mensuplarına ve büyüklerine tekrar teşekkür ediyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum” şeklinde konuştu.
Milletvekili adayı Zehra Eren, program sonunda aile mensuplarıyla hatıra fotoğrafı da çekildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu