ZABITA HAFTASI HATAY’DA TÖRENLE KUTLANDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Teşkilatı’nın 196. kuruluş yıl dönümü ve her yıl 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenledi.

Antakya Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene HBB Genel Sekreter Yardımcısı İhsan Çakar, Zabıta Dairesi Başkanı Alper Kılıçoğlu ve HBB zabıtaları katıldı.

Törende anıta çelenk sunularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı İhsan Çakar vatandaşların huzur ve güvenliği için fedakârca görev yapan Zabıta Teşkilatı personelinin 196. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

ÇAKAR: ZABITA BELEDİYENİN GÖRÜNEN YÜZÜDÜR

Çakar törende yaptığı konuşmasında, “Zabıta belediyenin görünen yüzüdür, elidir, dinleyen kulağıdır, halk ile iç içe olup kent paydaşı olmanın teminatıdır. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için güvenli, sağlıklı, düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası kentsel gelişimimize de katkı sağlayan en önemli birimlerimizden biridir. Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalarından dolayı, başta Hatay Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu