Yine yeniden gol krallığı mı? Hataysporlu Ayoub El Kaabi zirvede!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçen sezon tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden ve gol kralı çıkaran Atakaş Hatayspor, bu sezonda da gol krallığı yarışında iddialı. Son 3 maçta 6 gol atan Ayoub, toplamda 15 gole yükseldi ve gol krallığı sıralamasında zirveye oturdu

Atakaş Hatayspor golcüleriyle gündem gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon attığı 22 golle gol kralı olan Aaron Boupendza’dan sonra Hatayspor’un Faslı golcüsü de gol krallığı için oldukça iddialı bir noktaya geldi. Süper Lig’de çıktığı son 3 maçta 6 gol atma başarısı gösteren Faslı golcü Ayoub El Kaabi toplamda 15 gole yükseldi ve gol krallığı sıralamasında zirveye oturdu. Ayoub’u Kasımpaşa’dan Umut Bozok 14 golle takip ediyor. Profesyonel kariyerine 2012 yılında başlayan sol ayaklı hücum oyuncusu son olarak Spor Toto Süper Lig’in 29’uncu haftasında oynanan Fatih Karagümrük mücadelesinde attığı 2 golle takımını sırtlayan isim oldu. Golcü futbolcu 20 Ağustos 2021’de Fas’ın Wydad kulübünden bedelsiz olarak transfer edilmişti.

Bordo beyazlı ekip bir yandan Avrupa Kupalarına katılma hesapları yaparken bir yandan da yeniden gol kralı çıkarmak istiyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu