Yılmaz: “Geleceğe umutla bakıyoruz”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya’da yüzyılın afeti olan depremin izlerini silmeye devam eden Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, gençlerin yuva kurmasına yardımcı olmaya devam ediyor.

Başkan İzzettin Yılmaz’ın talimatıyla kuruluşu hızlandırılan ve yaz mevsimine yetiştirilen nikah salonu faaliyete geçerek nikahlar kıyılmaya başlandı.

DEVLETİMİZ BİZİM, BİZ MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Türkiye Cumhuriyeti devletinin tüm unsurlarıyla Antakya’da olduğunu kaydeden Başkan İzzettin Yılmaz, kendilerinin de tüm unsurlarıyla sahada Antakyalı vatandaşların yanında olmaya devam ettiklerini kaydetti. Depremin izlerinin silinmeye devam edildiğini kaydeden Başkan Yılmaz; “Zor günleri geride bırakmak, daha güzel günlere umutla ulaşmak için çalışıyoruz. Belediyemiz evlendirme memurluğu Bağrıyanık mahallesi Askeri Kışla karşısındaki hizmet binamızda görevine başladı. Devletimiz kötü günde olduğu gibi iyi gününde de milletinin yanında” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Depremin ağır yıkımına rağmen Başkan İzzettin Yılmaz’ın ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin tüm unsurlarıyla her daim yanlarında olduğunu kaydeden vatandaşlar, nikah salonu hizmetinin de kendileri adına olumlu olduğunu kaydettiler. Her şeye rağmen hayatın devam ettiğini kaydeden vatandaşlar; “Bizler çok sayıda yakınını kaybeden vatandaşlar olarak hayata tutunmak için ufacık nedenler arıyoruz. Bu şekilde nikahlar ile evlatlarımızın mutluluğuna vesile olarak bizler de mutlu oluyoruz. Bizlere bu hizmetleri sunan Antakya Belediye Başkanımız İzzettin Yılmaz’a teşekkür ederiz. İlk günden bu yana her daim yanımızda olan başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu