Yılın ilk maçında tek hedef galibiyet!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
2023’ün ilk Süper Lig maçı yarın Ümraniye ve Hatayspor arasında oynanacak. Yarın saat 17.00’da başlayacak olan haftanın açılış karşılaşmasında Bordo-Beyazlı ekip tüm planlarını 3 puan üzerine kurdu
Atakaş Hatayspor, Süper Lig’de 2023 yılının ilk maçında Ümraniyespor’a konuk olacak. Deplasmanında Fenerbahçe’ye 4-0 yenildiği karşılaşmanın ardından Hatay’a dönmeyerek çalışmalarını İstanbul’da Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştiren Bordo-Beyazlılar, yeni yıla 3 puanla merhaba demek istiyor.
Teknik direktör Volkan Demirel’in Ümraniyespor maçı hazırlıkları sırasında idmanı sık sık yarıda keserek oyuncularına uyarıda bulunduğu ifade edildi.
Fenerbahçe maçında yapılan hataların tekrar edilmemesi için maçın kasetini oyuncularına defalarca izlettiren teknik direktör Volkan Demirel’in Ümraniyespor maçına büyük önem verdiği, deplasmandan mutlak puan ve puanlarla dönmeyi hedeflediği bildirildi.
HER RAKİBE SAYGI DUYUYORUZ
Süper Lig’de bundan sonra ligin üstünde altında da maçların kıran kırana geçeceği hatırlatmasını yaparak, “Bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar final havasında geçecek. Kolay maçımız yok, büyük-küçük rakip yok. Her rakibe saygı duyuyoruz. Her maça da sıfırdan başlıyormuş gibi hazırlanmalıyız. Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz puanların üzerinde tamamlarsak, önümüzü daha rahat görmüş oluruz” diye oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi.
Hatayspor’da Ümraniyespor maçı öncesi Samuel Adekugbe ve Onur Ergün kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Mehdi Boujdemaa’nın durumu ise maç günü doktorların son kontrolü sonunda netlik kazanacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu