Yeşildal: “2023 Hatay’ın ve Türkiye’nin yılı olacak”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal, yeni yılın başta Hataylı vatandaşlar olmak üzere tüm insanlığa sağlık, mutluluk, refah, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

İyisiyle kötüsüyle 2022 yılını geride bırakmanın, 2023 yılına ise yepyeni umutlarla girmenin heyecanı içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Yeşildal, “Partimizin kurulduğu günden bugüne olduğu gibi geride kalan yıl boyunca da vatandaşlarımızın tüm sorunlarına çözüm üretmek için var gücümüzle çalıştık. Türkiye’nin gücünü arttırarak 2023 hedeflerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla yürüyeceğiz. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınması için her alanda daha fazla çalışacak, heyecanımızı diri tutacağız” şeklinde konuştu.

Hatay’da yaşayan vatandaşlar ile el ele gönül gönüle oldukları bir yılı daha geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Yeşildal, “Her zaman vatandaşlarımızla bir araya gelmeye çalıştık. Şehrimizde tüm kurumlarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Esnafımızı, iş insanlarımızı ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyerek Ankara’da yaptığımız ziyaretlerde yetkililere ilettik. Bu yıl olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımız ve şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kovid-19 pandemi süreci, ekonomik saldırılar ve pek çok badireye rağmen Türkiye’nin her zaman güçlü bir şekilde ayağa kalktığını, demokratik, siyasal ve ekonomik büyüme istikrarını Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. yüzyılı olan 2023 yılında da sürdürmeye devam edeceğini ifade eden Yeşildal, tüm insanlık için 2023 yılının öncekilerden daha bereketli, huzurlu, sağlıklı, afiyet içinde geçmesini ve güzellikleriyle unutulmayacak bir yıl olmasını gönülden dilediğini aktardı.

Başkan Yeşildal, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı; “Yeni umutlar ve heyecanlarla karşıladığımız 2023 yılının ülkemize, aziz milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyor, Vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyor, ailelerine selam ve saygılarımı sunuyorum.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu