Yerli malı haftası dolayısıyla  okulda Pazar kurdular

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eğitim öğretimde bölgemizin başarılı okulları arasında yer alan Turunçlu İlköğretim Okulunda Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında minik öğrenciler tarafından Pazar kuruldu.Okul öğretmenlerinden Süreyya Kaya Us öncülüğünde” yerli malına önem verelim “ sloganı ile 4/B sınıfı öğrencileri tarafından kurulan Pazar yoğun ilgi gördü.Yöresel pazarın ziyaretçileri arasında Okul yönetimi,Öğretmenler,Okul aile birliği, Veliler ve öğrenciler vardı.

Yöresel kıyafetleri ile renkli görüntüler oluşturan minik pazarcılar doğal ve yerli  ürünlerin tanıtımını  yaptıkları tezgahlarında hijyen konusunda aldıkları tedbirler ile de takdir topladılar.

Böyle bir etkinliğin içerisinde yer almaktan son derece mutlu olduklarını söyleyen öğrenciler, Tutum,Yatırım ve Türk  Malları Haftası etkinlikleri kapsamında öğretmenleri Süreyya Kaya Us öncülüğünde farkındalık yapmayı başardıkları pazarda yerli mallarını tanıtma şansı bulduklarının  altını çizerek  emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Oldukça başarılı bir Tutum,Yatırım ve Türk  Malları Haftası etkinliğine katılmanın heyecanı içerisinde olduğunu söyleyen 4/B sınıfı velisi Sedef Kanal açıklamasında :” Yerli malları konusunda farkındalık amacı ile düzenlenen etkinlik sanırım bugünkü etkinlikler arasında en başarılısı olmuştur. Yöresel kıyafetleri ile ziyaretçilere muhteşem bir görsel sunan minik öğrenciler doğal ve yerli  ürünlerin tanıtımını  başarılı bir biçimde yaptılar.Ben şahsen bu manzara karşısında minik pazarcılar ile gurur duydum. Sınıf öğretmenimiz Süreyya Kaya Us başta olmak üzere tüm öğrencilerimize böyle bir etkinlik ile yerli malları konusunda farkındalık yarattıkları için teşekkür ediyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu