Yazar Derya Arslan’a Yine Yoğun ilgi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sol Yanımdan Üşüdüm “Yüreğini Bırak Git” isimli romanı  için  geçtiğimiz günlerde  Antakya’da düzenlediği imza töreninde yediden yetmişe gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde toplayan Yazar Derya Arslan, Türkiye’nin dev isimlerinin buluştuğu 2.Kartal Kitap Fuarında gördüğü yoğun ilgi ile başarısını adeta gözler önüne serdi. Kartal Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen ve 90 yayınevinden yazarların katılım gösterdiği kitap fuarında yağmura rağmen okurlarının akınına uğrayan Yazar Derya Arslan sempatik tavırları ile gönüller fethetti.

Edisyon Yayınevi standında okurları ile buluşan Yazar Derya Arslan yaptığı açıklamasında:” Beklediğimiz gibi yoğun ilgi görmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Antakya’da başlattığımız okurlar ile buluşma faaliyetlerimizin ikinci ayağı olan 2.Kartal Kitap Fuarında tüm yazarlara olduğu gibi banada ayrılan 2 saatlik süre zarfında  okurlarımızın ziyaretleri ile mutlu olduğumu belirtmek isterim. Yoğun yağışa rağmen yediden yetmişe beni ziyarete gelen okurlarım ile keyifli sohbetler yaparak kitaplarını imzaladım. Onlardan ikinci kitap ne zaman çıkıyor ? sorularını bolca aldım ve Eylül ayında inşallah kitabımız yayında olacak cevabını verdiğimde gözlerinde okuduğum mutluluk  beni fazlası ile motive etti.

Büyük bir kültür hizmeti sunarak birbirinden değerli yayınevlerini, yayıncıları, sanatçıları,yazarları okurlar ile buluşturan 2.Kartal Kitap Fuarında Türkiye’nin birbirinden değerli sanatçıları ile bir arada olmak anlatılmaz bir duygu benim  için.Ziyaretleri ile beni mutlu eden kıymetli okurlarım başta olmak üzere , Edisyon Yayınevine ve Oldukça başarılı bulduğum 2.Kartal Kitap Fuarının gerçekleşmesinde emekleri olan Kartal Belediyesi ile burada görev yapan tüm emekçilere teşekkür ediyorum.”dedi.

Kitaplarını imzalattıktan sonra mutlulukları gözlerden kaçmayan okurlar Sol Yanımdan Üşüdüm “Yüreğini Bırak Git” Romanın yazarı Derya Arslan’ı görmekten son derece mutlu olduklarını ifade ederek ikinci kitabını dört gözle bekledikleri yazara başarı dileklerinde bulundular.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu