Yayman’dan Samandağ’a doğalgaz müjdesi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Samandağ halkına doğalgaz müjdesini verdi.

Samandağ AK Parti İlçe Başkanı Semir Özdemir, Hatay Milletvekili Yayman’ı TBMM’deki ofisinde ziyaret ederek, girişimlerinden dolayı teşekkür etti.

Samandağ halkının yıllardır dört gözle beklediği Doğalgaz’ın Miletvekili Hüseyin Yayman’ın çalışmaları ve BOTAŞ ile yapılan görüşmeler sonucunda 2023 yılı yatırım programına alındığını belirten Özdemir, şöyle konuştu:

“Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 2023 senesi içerisinde Samandağ’a doğal gaz gelecek ve evlerde yanacaktır. Samandağ’ımıza yapılan her hizmette imzası olan Vekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’a teşekkürlerimizi sunarız. Marifet iltifata tabidir. Büyük eserler için bizde çok çok teşekkür ederiz. Taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun.

Samandağ’ımızın yeni hastanesi, çevre yolu, Fen lisesi ve Antakya’ya bağlayan yolu ile birçok hizmetten sonra şimdi de doğalgaz geliyor.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Samandağ’ın kaderini değiştirmeye devam ediyoruz. Senelerdir halkımızın rüyası olan hizmetler tek tek şehrimize geliyor. Durmak yok, Çalışmaya devam prensibiyle bizleri izlemeye devam edin. Cumhurbaşkanımıza, Enerji Bakanımıza, Vekilimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu