“Yayladağı 14 Mayıs’ta Cumhur’un yanında”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

AK Parti ile tarihi boyunca görmediği hizmetlere kavuşan Yayladağı ilçesi, kendisine hizmet eden Cumhurun adamlarına 14 Mayıs’ta tam destek vermeye hazırlanıyor.

20 yıl öncesine dek sürekli geri planda bırakılan, AK Parti ile gönül belediyeciliği kapsamında önemli hizmetlere kavuşarak birinci sınıf ilçe statüsü kazanan Yayladağı’nı ziyaret eden Hatay’ın öz evladı Adem Yeşildal’ı bağrına basan Yayladağılı vatandaşlar, 14 Mayıs’ta fire vermeden tüm ilçe olarak AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olacaklarını belirttiler.

YEŞİLDAL’A CANDAN DESTEK

AK Parti Milletvekili adayı Av. Adem Yeşildal, 14 Mayıs’a sayılı günler kala Yayladağı’nın mahallelerini ilmek ilmek dokudu. Yeşildal, beraberindeki kalabalık heyetle ilçeye bağlı Turfanda, Çatbaşı, Şakşak, Kösrelik, Yalaz, Gürışık, Çabala, Kızılçat, Aşağıpulluyazı, Yukarıpulluyazı, Güveççi ve Hasma Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluştu. Her ziyaretinde yoğun ilgi gören Yeşildal, ilgilerinden memnun olduğu vatandaşlara teşekkürlerini sunarak, Yayladağı’nın kendisine hizmet edene her daim destek olacağını belirten vatandaşları için 14 Mayıs’tan sonra da cansiperane şekilde çalışacağını kaydetti.
Her mahallede sevgi seli ile karşılanan ve toplantıları birer mitinge dönüşen Milletvekili Adayı Yeşildal, 14 Mayıs’ta yeni bir zafer yazacaklarını söyledi.

TÜM MÜCADELEMİZ HER BİR VATANDAŞIMIZIN KALİTELİ HİZMET ALMASI İÇİN OLACAK

TBMM’de her bir Hataylı vatandaşın kaliteli hizmet alması için yoğun şekilde mücadele edeceklerini kaydeden Yeşildal, öncesinde de vatandaşlardan güçlü şekilde destek istedi. Hatay halkının AK Parti’yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı TBMM’ye güçlü şekilde göndermesinin önemine değinen Yeşildal; “14 Mayıs akşamı inşallah sizlerin candan destekleriyle zaferimizi taçlandırarak şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Cumhur İttifakı bizim başımızın tacı. Ancak her parti kendi vekil adayıyla seçime giriyor. Bizler de sizlerden bir oy cumhurbaşkanımıza bir oy da bizlere istiyoruz. Yavrularımızı şehit eden PKK ile ortaklık yapan partilere oy vermeyeceğinizi çok iyi biliyoruz. Bu ülkenin geleceğine bomba koyan, bu ülkenin altını dinamitleyen, bu ülkenin askerine polisine kurşun sıkanlarla, ortak olanlarla değil, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun partisine destek olacağız.

Biz Hatay’dan rekor sayıda milletvekili çıkarmak için çalışıyoruz. Sizlerden de bu konuda büyük destek bekliyoruz. Cumhur İttifakı bizim başımızın tacı. Cumhurbaşkanımıza bir oy, AK Parti’ye bir oy” ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Yeşildal, her ziyaretinde tek tek dinlediği vatandaşlara 14 Mayıs’tan sonra da kapılarının daima açık olduğunu belirterek, “Hatay halkına hizmet vermek benim için şeref meselesidir” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu