Yalçın: Teşekkürler Yayladağı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhur İttifakı’na rekor destek veren Yayladağılı hemşerilerine teşekkür etti.

Başkan Yalçın yayınladığı mesajda, “Teşekkürler Yayladağı. İlçemiz Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı %82.14 oy oranı ile desteklemiştir. Sandıkta bir kez daha Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu haykıran ilçemiz halkına Cumhurbaşkanımıza olan inancı ve teveccühlerinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Sizleri saygı ve sevgilerle selamlıyor, Cumhurbaşkanımızın sözleriyle, sizlerin hizmetkârı olmaya devam edeceğimizi beyan ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeniden güçlü büyük Türkiye için, milletimizle omuz omuza, birlik ve beraberlik içinde, demokrat, reformcu, yerli, milli, kalkınmacı, kuşatıcı ve tüm Türkiye’nin partisi AK Parti’mizle, ülkemizin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine herkesi aynı muhabbetle kucaklıyoruz. Hakk’a ve halka hizmet yolundan sapmadan aynı iradeyi ortaya koymaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu