Volkan Hoca, “Geriden oyun kurma sevdamız nerden geliyor bilmiyorum “diyorsa Hatayspor’da yönetici yok, başkan yok demektir!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamaları eleştirdi. Volkan Hoca’nın “Geriden oyun kurma sevdamız var. Bu sevda nerden geliyor bilmiyorum. Araştırıyoruz” şeklindeki değerlendirmesinin kabul edilemez olduğunu savunan Toroğlu, “Bu açıklama şunu gösteriyor. Hatay’da yönetici yok. Şunu söyleyen teknik adama pardon derim. Biz seni niye aldık ya. Geriden oyun kurma sevdamız var. Bu sevda nerden geliyor diyor.  Yahu sen kenardan ne yapıyorsun arkadaş? Geç yerine dersin oynatırsın. Bir teknik adam şu beyanatı veriyorsa çağırırım. Pardon derim. Yönetici ve başkan var ise bunu yapar” dedi.

BU AÇIKLAMA OYUNCULARI OLUMSUZ ETKİLER!

Volkan Hoca’nın takıma kendi dokunuşunu yapma zamanının geldiğini aktaran Toroğlu, “Bir hocayı 10 maç beklerim. 10 maç sonra artık o teknik adamın sahaya sürdüğü takım ve oynadığı futbol benim için önemlidir. Yapıyor mu yapamıyor mu? 10 maç. Ben 10 maçtan sonra konuşurum, 10 maç olmadan tenkit etmem. Ama sonra bunu yapamıyor, bunu yapıyor, iyi oluyor derim. Şimdi abi sen bunu söylediğin an bak çok net söylüyorum. Hatayspor’da idareci yok demek, yönetici yok demektir. Onun için Hatay burada geziyor. Çok net ya. Otorite yok diyorum ben. Yani Hatayspor’u kimler idare ediyorsa otorite yok. Şu beyanatı bir teknik adam verebiliyorsa bir daha söylüyorum, başkan ve yönetim kurulu yok demektir” eleştirisinde bulundu.

Hiçbir teknik direktörden buna benzer bir açıklama duymadığını ve bunun bir ilk olduğunu ifade eden Toroğlu, Volkan Hoca’nın bu açıklamasının oyuncular üzerinde olumsuz bir etki bırakacağını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu