Vincent Aboubakar gitti: Kartal, Diouf’a kilitlendi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Aaron Boupendza için istediği rakamı henüz alamayan Atakaş Hatayspor’un, yeni sezon öncesi transfer bütçesi oluşturabilmek için iyi bir teklif gelmesi halinde Mame Diouf’un transferine onay verebilir

Sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş’ın Kamerun’lu golcüsü Vincent Aboubakar takımdan ayrıldı. Beşiktaş bunun üzerine Hatayspor’un takımda kalmasını istediği ve takım kaptanı yapmayı planladığı Senegalli golcü Mame Diouf’u sıkı markaja aldı.

Sezonun son haftalarında sakat olduğunu ifade ederek, siyah beyazlı takımda forma giymeyen Vincent Aboubakar,  Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer oldu.

Atakaş Hatayspor’un tecrübeli golcüsü Mame Diouf, Süper Lig’de geçen sezon attığı 19 golün yanı sıra etkili oyunu ve istikrarlı performansıyla ilerleyen yaşına rağmen tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

ABAOUBAKAR’IN GİTMESİ DİOUF İHTİMALİNİ GÜÇLENDİRDİ

Beşiktaş Aboubakar’ın durumunun belirsizliğini koruduğu dönemde de Diouf’la yakından ilgilenen Beşiktaş’ın, Aboubakar’ın gidişi sonrasında Diouf’ta ısrarcı olacağı öğrenildi.

Senegal basını da geçtiğimiz günlerde Hatayspor’da harika bir sezon geçiren Mame Diouf’un Beşiktaş’a gitmeye sıcak baktığını yazmıştı.

ÖMER HOCA DİOUF İÇİN BOUPENDZA VE ABOUBAKAR’DAN DAHA İYİ DEMİŞTİ

Atakaş Hatayspor Direktörü Ömer Erdoğan, Diouf’un takımda kalmasını istediğini söyledi. Katıldığı bir televizyon programında Diouf’u Aaron Boupendza ve Vincent Aboubakar’dan daha başarılı bulduğunu ifade eden genç çalıştırıcı, Diouf’un performansı ve karakteriyle örnek bir sporcu olduğunu ifade etti. Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş da Diouf’un Hatayspor’da kalması halinde takım kaptanı olacağını ifade etmişti. Beşiktaş’ın Hatayspor’a sunacağı teklife göre Diouf’un kariyerine hangi takımda devam edeceği netlik kazanacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu