Vekil Yayman’dan ABD’ye tepki!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, PKK Terör örgütü üyeleri için taziye mesajı yayımlayan Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) çok sert tepki gösterdi.

ABD’nin yeniden PKK’lı teröristlerle ilgili taziye mesajı yayınlamasının büyük bir alçaklık ve hainlik olduğunu belirten Yayman, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin asla kabul edemeyeceği bir durumdur. Buradan anlaşılan bir sonuç var. ABD’nin PKK’lı, PYD’li teröristlerle ilgili sürekli yayınladığı taziye mesajları aslında PKK terör örgütünün kuruluşundan bu yana arkasındaki gerçek gücü göstermesi bakımından çok çok anlamlı. Belli oldu ki ABD en başından beri PKK terör örgütünün kuruluşuna destek vermiş, bunları cesaretlendirmiş ve bu teröristlerle ilgili her zaman pozitif bir gündemi olmuş.” dedi.

KARANLIK GÜÇLER VAR

Bunun yanında çözüm sürecinde, milli birlik kardeşlik sürecinde ABD’nin negatif tutum almasının ve PKK’yı masadan kaldırmaya çalışmasının, bu süreci hendeklerle sonlandırmasının arkasındaki gerçek gücünde ABD ve ABD’nin de içinde olduğu derin yapıların ortaya çıktığını belirten Yayman, “Milletimizin artık gerçekleri görmesi lazım. Karakollarımızı bastıran güçte, karakollarımızdaki askerlerimizi şehit ettiren de uluslar arası emperyalist güçlerdir. Bu gerçeğin görünmesi lazım. PKK Terör örgütü diye bir terör örgütü yoktur. Türkiye’nin aleyhinde olan uluslar arası şebekeler, istihbarat örgütleri ve karanlık güçler vardır” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu