VAZGEÇMİYORLAR: MOLOZLARI YAŞAM ALANINA DÖKÜYORLAR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Antakya’nın en büyük mahallelerinden biri olan Serinyol Mahallesine moloz dökülmesine tepki gösterdi.

15 bini aşın nüfusuyla Antakya’nın en büyük mahallelerinden biri olan Serinyol Mahallesi 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğradı. Mahalle sakinlerinin çoğunluğu depremde hayatlarını kaybettiler. Depremden sağ kalanlar ise yaşam alanlarına dökülen asbestli molozlar nedeniyle tedirgin.

CHP’Lİ GÜZELMANSUR UYARDI: ASBEST İÇME SUYUNA KARIŞABİLİR!

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP’li Güzelmansur, ziyaret duraklarından biri olan Serinyol Mahallesi’nde gördüğü manzara karşısında tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Buradaki insanlar depremden ölmedi, ama asbestli molozlar nedeniyle ölmekten endişe duyuyorlar. Bu molozların döküldüğü alanın az ilerisinde de Antakya’nın içme suyunu karşılayan su kuyularımız var. Yarın yağmur yağdığında, bu asbestler yağmur sularıyla içme suyu kuyularına karışacak. Buradan yetkilileri uyarıyorum: yerleşim yerlerinden, yaşam alanlarından, içme suyu kuyularından molozları taşıyın. Moloz dökme sahalarını buralardan uzak yerlerde belirleyin.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu