Vatandaşlar milletin adamını güllerle karşıladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da gezmedik mahalle, girilmedik sokak bırakmayan milletin vekili, milletin adamı AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av. Adem Yeşildal, son olarak ziyaret gerçekleştirdiği Melekli Mahallesi’nde güllerle karşılandı.

Beraberindeki AK Parti Hatay Milletvekili adayı Cengiz Yıldız, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Yavuz ile mahalleye adım atan Yeşildal’ın yürüdüğü yola güller döken vatandaşlar, Yeşildal’a ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tam desteklerini ilettiler.

YEŞİLDAL: BU DESTEĞİNİZİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

AK Parti Hatay Milletvekili adayı Av. Adem Yeşildal, Melekli Mahallesi halkının kendilerine gösterdikleri ilginin ve desteğin boşa çıkmaması adına 14 Mayıs’taki seçim zaferinin ardından çok çalışacaklarını kaydetti. Vatandaşlara hizmet sözü veren Yeşildal, “Hatay’ımızı kapı kapı dolaşıyoruz, insanları dinliyoruz. Evet, ekonomide sıkıntılar var ancak bu ülkenin bir sahibi var ve millet bunu biliyor. Olayları doğru tahlil edebilen, aklıselim ve geçmişi de yakından takip eden insanlar bu sıkıntının AK Parti döneminde Cumhurbaşkanımızla çözülebileceğini biliyorlar. Biz AK Parti’ye ve milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a artarak devam eden desteği sahada açıkça görüyoruz. Bize düşen bu desteği boşa çıkartmamak adına TBMM’de Hatay’ın kazanımları için çalışmaktır” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu