Ülkü Ocaklarından Öğretmen Başkana Ziyaret

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli’yi ziyaret etti.Öğretmen Belediye Başkanı Mehmet Deli’yi makamında ziyaret eden Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner ,Başkan Deli’ye Öğretmenler günü sembolü haline gelen  çiçek takdim ederek 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.Başkan Döner’e bu anlamlı ziyaretinde Hatay Ülkü Ocakları İl Yöneticileri de eşlik ettiler.

24 Kasım Öğretmenler Gününün en anlamlı ziyaretlerinden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner açıklamasında:”Kumlu ilçesinde uzun yıllar öğretmenlik mesleğini başarılı bir biçimde yerine getirdikten sonra Kumlu Belediye Başkanlığına seçilen ve sergilediği başarılı yönetim ile takdir toplayan Mehmet Deli’yi ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladık. Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli nezdinde eğitim öğretimin mihenk taşları tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor,Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm şehit öğretmenlerimizi saygı ve minnet ile anıyorum. ”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli :” Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanımız Alihan Döner  ve İl yönetimine öğretmenler günümü kutlamak için yaptıkları ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Gücünü Sevgiden Alan Kutsal Bir mesleği icra eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Başöğretmenimiz  Mustafa Kemal Atatürk ve  görevleri esnasında şehit olan tüm eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu