Ülkü Ocakları Kurbanları  İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından geleneksel olarak icra edilen ihtiyaç sahiplerine kurban kesiminin Hatay ayağı Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı organizasyonu ile gerçekleşti.

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in bir an olsun ayrılmadan yönettiği ihtiyaç sahiplerine kurban kesimi programında 600 haneye kurbanlar ulaştırıldı. Alanında deneyimli kasaplar tarafından kesilen kurbanlar ihtiyaç sahibi aileler teslim edildi.

Oldukça anlamlı bir kampanyaya daha imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner yaptığı açıklamasında :” Ülkü Ocakları Genel Merkezi ve Avrupa Türk Konfederasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlediğimiz ihtiyaç sahiplerine kurban programını başarılı bir biçimde gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık.Toplamda 600 haneyi nasiplendirdik.Ve kurbanları teslim ettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Liderimiz Devlet Bahçeli beyin, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyin ,Avrupa Türk Konfederasyonu Başkanı Cemal Çetin beyin selamlarını ilettik. İhtiyaç sahiplerine kurban kesimi kampanyamızın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese ve organizasyonda görev alan tüm ülkücü kardeşlerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Kurbanlarını Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’in elinden alan ihtiyaç sahibi aileler  kendilerine verilen bu destekten dolayı minnettar olduklarının altını çizerek Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye , Ülkü Ocakları Genel BaşkanıAhmet Yiğit Yıldırım’a ,Avrupa Türk Konfederasyonu Başkanı Cemal Çetin ‘e, Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner’e ve emeği geçen herkese şükranlarını sundular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu