Üçgen’den  Son Tatbikat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Üçgen Eğitim Kurumları öğrencilerine yönelik lise ve üniversite sınavlarına hazırlık için tatbikat sınavı düzenledi. Toplam 693 öğrencinin katıldığı etkinlikte öğrenciler, sınav streslerini ve kaygılarını azaltarak  sınav gününün provasını yaptı.Üçgen Eğitim Kurumları  öğrencileri başta olmak üzere her öğrenciye  yönelik düzenlenen deneme sınavı, gerçeğini aratmadı.

Öğrenciler sınav günü yaşayacaklarının provasını önceden yaparak eksiklerini görme imkanı buldu. YKS’ye hazırlanan öğrenciler deneme sınavında bilgilerini test etti. Öğrencilere sınava giriş belgesi formatında belge hazırlandı. Cep telefonları toplandı. Sınav saatinde kapılar açıldı. Her sınav için öğrencilere orijinal sürelerindeki kadar zaman tanındı. Üst araması yapıldı uygun olmayan materyaller toplandı, sınava katılan öğrencilere 2 kalem silgi ve açacak temin edildi. Kimliği ve giriş belgesi olmayanlarla sınava geç kalanlar içeri alınmadı. Kendi imkanlarıyla sınava gelen öğrenciler, sınav günü dikkat etmeleri gerekenleri not etti, eksikliklerini görüp önlem alma imkanı buldu. Bu kapsamda eğitmenlerin gözetiminde gerçekleşen sınavda öğrenciler hem bilgilerini test etti hem de zamanı nasıl kullanmaları gerektiğini öğrendi.

‘ÖĞRENCİLERİMİZİN BAŞARISI BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ’

Üçgen Eğitim Kurumları  Kurucusu İbrahim BAYIRLIOĞLU “Ülkenin yarınları olacak ögrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların başarısı bizim gurur kaynağımız oluyor. Bu nedenle eğitimlerimizin yanı sıra gerçek sınavı aratmayan deneme ve tatbikat sınavlarıyla da öğrencilerimize sınav günü karşılaşabilecekleri zorlukları önceden görme ve önlem alma imkanı tanıdık. Bizleri okullarında ağırlayan Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi yöneticilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Şimdiden önümüzdeki günlerde gerçekleşecek YKS’ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu