Üçgen Ailesinde Öğretmenler Günü Coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Son döneme damgasını vuran eğitim kurumları arasında yer alan, Eğitimin nabzını değiştirmeye geliyoruz sloganı ile faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren Üçgen Kişisel Gelişim Kursu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen  yemek programında bir araya geldi. Üçgen Kişisel Gelişim Kursu Kurucu Müdürü İbrahim Bayırlıoğlu,Yöneticiler ve öğretmen kadrosunun eşleri ile birlikte katıldığı program Umut Usta Restaurant’ta gerçekleşti.

Üçgen Kişisel Gelişim Kursu Kurucu Müdürü İbrahim Bayırlıoğlu programda yaptığı konuşmasında :”Eğitim sadece bilgiyi ezberlemek değil, aynı zamanda kişinin hayallerini gerçekleştirebilmesi için özgür iradesini ve zihnini eğitmekle de ilgilidir.”

Bu Eğitim felsefesiyle ÜÇGEN, öğrencileri ders kitaplarından öğrenilemeyecek bir çok şeyi en güçlü şekilde düşünmeye hazırlıyor.

Yarının dünyasını aydınlatacak ve söz sahibi olacak çocuklarımıza, üniversite ve lise hazırlık eğitimi yanında üçgen online kişiye özel denemeler ve soru bankaları ve her anlamda yanlarında durduğumuz ve sizin özveriniz ve rehberliğin titiz takibi ile yürüttüğümüz  danışmanlık sistemimiz ile  çok yönlü alanlarda modern eğitim sunuyoruz. koşulsuz sevgi ve derin ilgi ile..

Hepimiz biliyoruz ki çocuklar medeniyetlerin en değerli kilometre taşlarıdır. Hepimiz eğitimin tek büyük amacının iyi huylu, dürüst, adil, duyarlı ve kararlı bireyler yetiştirmek olduğuna inanıyoruz. Kalbimize olan bu inançla temel misyonumuz 21. yüzyılın araştırmacısı, yenilikçi, yaratıcı ve küresel liderleri olan öğrenciler yetiştirmektir. Çağdaş eğitim dünyasında  her öğrenci bizim için yeni ve değerli bir gelecektir. Hepimiz bir çocuğun geleceğinin bir ülkenin kaderi olabileceğine inanıyoruz.

15 yıllık deneyimimizle kendi dünyamızı kurduğumuz üçgen ailesinde 2 yılı aşkın süredir  profesyonelce ama amatör bir ruhla  çalışan, gönülden davranan, kendi hayatlarında olduğu kadar öğrencilerinin de mutluluğunu ve başarısını arayan parlak bir öğretim kadrosunu kurmanın sevinci ve heyecanı içindeyiz

Bu vesile ile öğrencilerimiz velilerimiz burada olan ve olamayan  diğer kurucu arkadaşlarım adına gününüzü  kutluyor bu uğurda attığınız her adım için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü yemeğinde bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen öğretmenler bu güzel organizasyondan dolayı Üçgen Kişisel Gelişim Kursu yönetimine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu