TÜRKİYE’DE “SINAV” FESTİVALİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Gözü yükseklerde olanlar için yapılan “Okula Kabul ve Bursluluk Sınavı ” rekor katılım ile Türkiye geneli Sınav Eğitim Kurumları kampüslerinde sona erdi.
  Türkiye’nin en önemli eğitim ve yayın markası olan Sınav Koleji ve Sınav Yayınları, öğrencileri merkezi sınavlara en doğru bir biçimde hazırlarken, psikolojik olarak da kendi kendine yetebilen, özdenetim, özgüven, zamanı kullanabilme, kaygı denetimini yapabilen birer birey olarak yetiştirmektedir.
2 gün boyunca kendi sınıf düzeylerinde sınava giren binlerce öğrenci, müfredat dahilinde işledikleri konulardan çıkan sorular ile karşılaştı. Özenle hazırlanan organizasyonda sınava  girecek öğrencilerin sınıflarını rahatça bulabilmeleri için öğretmenler,  öğrencileri bahçede karşıladı.  Karıştırmadan ve zaman kaybetmeden öğretmen eşliğinde sınıflarına ulaşan öğrenciler huzurlu bir şekilde testlerini çözerken sınavın bitmesi ile yine öğretmenlerinin gözetiminde güvenli bir şekilde ailelerine teslim edildi.
2 günde toplam 6 seansla 5019 ögrencinin katıldığı sınavın sonuçları 18 Ocak 2023 Çarşamba günü açıklanacaktır.
 Eğitim sektörünün amiral gemisi olarak büyük bir organizasyonu başarıyla tamamlamanın haklı gururu ile sınava yoğun katılım gösteren değerli öğrencilerimiz ve velilerine, sınavda emeği geçen yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve personelimize çok teşekkür ederiz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu