*TÜRKİYE YÜZYILI BAŞLIYOR * TBMM’de Yeni Dönem Törenlerle Başladı..

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada TBMM’nin yeni yasama döneminin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yayman açıklamasında “#TBMM’de yeni yasama önemi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Kurul’a hitaplarıyla başladı. Hayırlı uğurlu olsun.. Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Rabbim muvaffak eylesin..” sözlerini kullandı.

Yayman “Dört yıl boyunca meclis çalışmaları biter bitmez Hatay’ımıza ve hemşehrilerimize koşarak geldik. İyi günde, kötü günde milletimizin yanında olmaya çalıştık. Bu dönemde inşallah yine aynı tempoda çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

*MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ *
Halkın Atom Karınca lakabını taktığı Yayman, “İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın” anlayışıyla yeni dönemde de samimiyetle; Milletimizin ve #Hatay’ımızın hizmetinde olmaya ve daha çok çalışmaya devam edeceğiz..

Yeni yasama dönemi tüm Hatay vekillerimiz için hayırlı uğurlu olsun. Partilerimiz farklı olsa da Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz, sözlerini kullandı..

*GÜNDEM HASSA TÜNELİ *
“Milletimizin derdi, benim derdimdir” anlayışıyla Hatay’ımız için çalışmaya ve yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.

Sulama projelerimizden ve yeni Organize Sanayi bölgelerinizden sonra esas gündemimiz Hassa Tüneli ve otobanın ovaya indirilmesidir..

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu