TÜRKİYE GÜZELLİKLERİNE YENİ KATEGORİ “DRONE”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği’nin düzenlediği Türkiye Güzellikleri Fotoğraf Yarışması başvuruları için son katılım tarihi 5 Şubat 2023. Başvurular, derneğin web sayfası www.tfmd.org.tr adresinden kabul ediliyor.
Amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçıların katılımına açık olarak düzenlenen Türkiye’nin Güzellikleri Yarışması’na bu yıl bir kategori daha eklenerek Gökyüzünden Türkiye Güzellikleri şeklinde Drone fotoğraflarına da açıldı. Yarışmada iki kategoride de birinciler 10’ar bin TL ödül kazanacak.
TÜRKİYE GÜZELLİKLERİ FOTOĞRAF YARIŞMASI
Türkiye Foto Muhabirleri Derneği tarafından 1985 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen “Yılın Basın Fotoğrafları” yarışmasında basın fotoğrafçılarına açık bir kategori olarak 6 yıldır değerlendirilen, yurt dışı sergilerinde ülke tanıtımına hizmet eden “Türkiye Güzellikleri” bu alanda bir çok fotoğraf severin yoğun ilgi ve talebiyle ayrı bir yarışma şeklinde amatör profesyonel tüm fotoğraf tutkunlarının katılımına açıktır. 2022 Yılı Türkiye GüzellikleriSergisi 14 ülkede ülkemizi temsil etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu