Turkcell’in “engelsiz mağaza” konsepti Antakya Erten Elektronik’te hayata geçti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi, teknolojinin fırsat eşitleyici gücünden yararlanarak engelli bireylerin sosyal hayata eşit ve bağımsız katılımlarına destek olmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Erten Elektronik Turkcell İletişim Merkezi tarafından 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Engelsiz Mağazada kutlama yapıldı.

Engelsiz mağazalarda müşterileri birçok yenilik bekliyor

Engelsiz mağaza vitrininde ‘engelsiz mağaza ikonu’ yer alıyor. Mağazada görme engelliler için hissedilebilir zemin ve Braille etiketleme bulunurken, Hayal Ortağım uygulaması üzerinden de kapalı alanlarda navigasyon teknolojisi kullanılıyor.

Aynı zamanda işitme engellilere özel işaret diliyle hizmet verilirken, yine işitme engellilere görüntülü çağrı merkezi, çalışanların tabletinden hızlıca bağlanarak destek verebiliyor.

Bedensel engelliler için de çeşitli çözümler barındıran engelsiz mağazada, akülü tekerlekli sandalye şarj noktası, kasa ve akıllı destek ünitelerinin bedensel engellilerin ergonomisine uygun şekilde alçak olması ön plana çıkan çözümler arasında yer alıyor.

Engelsiz mağazada çeşitli sosyal destek kampanyaları da yürütülüyor. Bu kapsamda şehit yakınları, gazi ve engelli müşterilerin tarifelerden yüzde 25 indirimli yararlanabileceğini anlatan videolar mağaza içerisindeki ekranlarda detaylandırılıyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu